Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Warmtepomp lucht lucht Meise
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Warmtepomp van het type lucht-lucht in Meise

Voor een warmtepomp van het type lucht-lucht in regio Meise rekent u op de professionals van ons bedrijf! Maes Technieken uit Puurs beschikt over een uitgebreid team van experts op het vlak van warmtepompen, koeltechnieken en airconditioning. Ontdek de mogelijkheden van een warmtepomp.

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Hoe werkt een warmtepomp van het type lucht-lucht bij u in Meise?

Een warmtepomp van het type lucht-lucht, die we bij u thuis in Meise kunnen installeren, bestaat uit twee verschillende units. De buitenunit zuigt de buitenlucht op en zorgt voor de verwarming of afkoeling van deze lucht. De binnenunit verspreid deze lucht doorheen uw huis. U kiest overigens zelf het model. We hebben verschillende types, zoals een vloer-, wand- of plafondmodel. Bovendien is het ook mogelijk om verschillende binnenunits op een buitenunit aan te sluiten. Zo kan de koude of warme lucht tegelijkertijd doorheen verschillende ruimtes worden geblazen. Wilt u naast een warmtepomp ook koeltechnieken laten installeren? Ook dan kunt u terecht bij onze koelspecialist.

hygienische airco

Vraag uw offerte voor een warmtepomp aan

Heeft u interesse in een warmtepomp van het type lucht-lucht voor uw woning in Meise? Wij kunnen uw warmtepomp installeren op professionele wijze! Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. Dat kan door het te bellen naar het nummer +32 3 376 02 30, door een e-mail te sturen naar info@maestechnieken.be of via het contactformulier.

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord