Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Warmtepomp onderhoud Puurs
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Warmtepomp van onderhoud voorzien in Puurs

Wilt uw warmtepomp voorzien van onderhoud in regio Puurs of Antwerpen? Dat lost Maes Technieken voor u op! Een warmtepomp is zeer onderhoudsvriendelijk. Dat betekent helaas niet dat de pomp volledig onderhoudsvrij is. Om de werking van uw warmtepomp optimaal te houden, is onderhoud van groot belang. Zo verlengt u de levensduur van uw warmtepomp. Daarnaast worden problemen vroegtijdig ontdekt, zodat eventuele bijkomende reparatiekosten beperkt blijven. Dat is toch wat u wilt? Wij bieden onze klanten de optie voor een onderhoudscontract. Dat betekent dat u geen omkijken meer heeft naar uw warmtepomp. Vraag ons naar de voorwaarden!

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Uw warmtepomp gaat langer mee door onderhoud in Puurs of Antwerpen

Maes Technieken uit Puurs is dé specialist als het gaat om het onderhoud van uw warmtepomp in Antwerpen en omstreken zoals Grimbergen. Dat onderhoud gebeurt bij ons steeds op professionele wijze, zodat u zeker bent dat alles in orde is. Daarnaast zijn er kleine dingen die zelf te controleren zijn of waar u alert op moet zijn. Zo is het aan te raden de druk van uw cv regelmatig te controleren. Wilt u het onderhoud van uw warmtepomp in Antwerpen of Puurs liever volledig uitbesteden aan ons bedrijf? Dat kan uiteraard ook. Hieronder leest u wat de kosten zijn en hoe een onderhoudscontract werkt. Merkt onze warmtepomp-installateur tijdens het onderhoud dat er iets kapot is gegaan dat we niet kunnen herstellen? Dan kunt u door ons ook een nieuwe warmtepomp laten installeren.

hygienische airco

Wat kost het onderhoud van uw warmtepomp in Puurs?

Wilt u uw warmtepomp laten onderhouden door één van onze specialisten? Onze experts verzorgen het onderhoud van uw warmtepomp in Antwerpen en omgeving. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van het type warmtepomp, bijvoorbeeld een lucht-luchtwarmtepomp. Dat zal specifiek vermeld worden in het onderhoudscontract. Het voordeel van een onderhoudscontract is dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. U geeft zelf aan wat er binnen het onderhoudscontract valt. Wij geven u graag persoonlijk advies!

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

Contacteer ons voor meer informatieover het onderhoud van uw warmtepomp

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw warmtepomp in Antwerpen of Puurs? Of bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract? Wacht niet langer en stel uw vraag telefonisch via het nummer +32 3 376 02 30, via het e-mailadres info@maestechnieken.be of via ons contactformulier.

klanten aan het woord