Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Warmtepomp lucht-lucht Asse
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Een warmtepomp van het type lucht-lucht in Asse

Heeft u interesse in een warmtepomp van het type lucht-lucht in regio Asse? Dan bent u meer dan welkom bij Maes Technieken. Ons bedrijf uit Puurs is gespecialiseerd in het plaatsen onderhouden en herstellen vanwarmtepompen, airconditioning en koeltechnieken. Ontdek de voordelen van een lucht-luchtwarmtepomp.

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

De voordelen van een warmtepomp van het type lucht-lucht in regio Asse

Indien u een warmtepomp van het type lucht-lucht laat installeren bij u in Asse, geniet u van verschillende voordelen. Dit systeem bestaat uit een binnen- en buitensysteem. Het buitensysteem zuigt de lucht op en zorgt voor de eventuele verwarming. De binnenunit verspreid deze lucht doorheen uw woning. Er kunnen meerdere binnensystemen worden gekoppeld aan een buitensysteem zodat u tegelijk op meerdere plaats warme of oude lucht kunt laten blazen. Een lucht-luchtinstallatie is voornamelijk interessant indien u nog geen verwarming heeft. Het is immers een duurzamer en goedkoper alternatief aangezien. U verbruikt geen fossiele brandstoffen en de prijs is lager dan andere soorten warmtepompen.

hygienische airco

Laat een warmtepomp plaatsen

Wilt u een warmtepomp van het type lucht-lucht laten plaatsen in regio Asse door ons bedrijf uit Puurs? Of bent u geïnteresseerd in de andere diensten van onze koelingspecialist? We kunnen allerlei koeltechnieken installeren. Bij interesse contacteert u ons via het nummer +32 3 376 02 30 of via het e-mailadres info@maestechnieken.be.

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord