Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Warmtepomp installateur Antwerpen
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Ervaren warmtepomp-installateur in regio Antwerpen

Wilt u gebruikmaken van een ervaren warmtepomp-installateur in regio Antwerpen? Bij Maes Technieken uit Puurs werken installateurs die gespecialiseerd zijn in het installeren van warmtepompen, airconditioning en koeltechnieken in de omgeving van Antwerpen. Wij helpen u graag bij te dragen aan een duurzamer klimaat en een verminderde CO2-uitstoot. We werken met Panasonic-warmtepompen om de klimatisatie van particulieren, commerciële gebouwen en kantoren te optimaliseren. Wij zijn overtuigd van de innovatieve kwaliteit van Panasonic. Al onze warmtepompen voldoen aan uw behoeften voor het verwarmen of verkoelen van uw ruimte. Vraag vandaag nog naar één van onze installateurs!

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Kies voor onze warmtepomp-installateur in regio Antwerpen

Waarom onze warmtepomp-installateur in Antwerpen de beste keuze is voor u? Denk goed na bij het kiezen van de juiste installateur. Voor een goede werking van de warmtepomp is het installeren en onderhouden van de warmtepomp door een expert cruciaal. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van warmtepompen, weten wij hoe wij vakkundig warmtepompen moeten installeren in de omgeving van Antwerpen. Wilt u weten wat het installeren van uw warmtepomp in Puurs of elders in de provincie Antwerpen kost of wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Wij delen graag onze kennis en expertise met u! Wacht niet langer en regel de installatie en het onderhoud bij Maes Technieken in Puurs!

hygienische airco

Contacteer ons voor meer informatie over het installeren van uw warmtepomp

Bent u overtuigd geraakt van onze service? Wacht niet langer en reserveer snel uw plek bij onze de installatie van uw warmtepomp-installateur in Antwerpen. Maak nu gemakkelijk een afspraak via ons contactformulier of stuur een e-mail naar info@maestechnieken.be. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 3 376 02 30. Wilt u liever persoonlijk advies van een warmtepomp-installateur in Antwerpen? Kom dan bij ons langs op locatie. Onze specialisten in Puurs staan voor u klaar met passend advies over het installeren van een warmtepomp bij u in Antwerpen of bijvoorbeeld in Meise.

Anderen bekeken ook:

Airco’s onderhoud Puurs | Koeltechnieken installeren Puurs

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord