Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Mobiele airco onderhoud Antwerpen
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Mobiele airco van onderhoud voorzien in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een specialist voor het onderhoud aan uw mobiele airco in de regio rond Antwerpen en Puurs? Dan staan wij voor u klaar! Wij hebben jarenlange ervaring in het succesvol plaatsen en onderhouden van airco’s. En zeg nu zelf, hoe prettig is het dat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van uw mobiele airco in Puurs en omstreken? Laat uw airco professioneel onderhouden door onze experts.

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Een contract aangaan om uw mobiele airco te voorzien van onderhoud in regio Antwerpen en Puurs

Bij het kopen van een airco is het aan te raden om een onderhoudscontract aan te schaffen. Het is namelijk belangrijk om tijdig onderhoud uit te voeren aan uw airco. Zodra de mobiele airco niet naar behoren functioneert of vieze geurtjes achterlaat, is het verstandig om onderhoud uit te laten voeren. Denk hierbij aan het bijvullen of schoonmaken van de filters of het vervangen van materialen. Kiest u ervoor dit zelf te doen of een professional in te schakelen? Weet u niet zeker of uw airconditioning toe is aan onderhoud of wilt u meer informatie over een onderhoudscontract? Onze specialisten uit Puurs informeren en adviseren u graag bij het onderhoud van uw mobiele airco in Antwerpen en omgeving.

hygienische airco

Uitstekende service als u uw mobiele airco van onderhoud laat voorzien in regio Antwerpen

Met ons onderhoudscontract bent u verzekerd van nauwkeurig en professioneel onderhoud. Hierbij nemen wij alle werkzaamheden en het onderhoud van uw mobiele airco uit handen. Zo hoeft u zich niet meer bezig te houden met het controleren, bijvullen of reinigen van uw airco. Wij zijn een erkend bedrijf voor het uitvoeren van onderhoud aan uw mobiele airco in Antwerpen, Puurs en omgeving. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden en services met betrekking tot het onderhouden van uw airco? Wij helpen u graag verder. Blijkt uit het onderhoud dat er iets stuk is aan uw apparaat? Dan kunt u bij ons een nieuwe mobiele airco laten installeren! U rekent steeds op een vlotte en correcte plaatsing van onze airco-installateur.

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

Aarzel niet en vraag ons om advies

Bij Maes Technieken vinden wij service en kwaliteit erg belangrijk. Heeft u advies nodig? Vraag het aan onze experts. Wilt u liever meteen een afspraak maken voor het onderhoud van uw mobiele airco in Puurs, Grimbergen of Antwerpen? Vul ons aanvraagformulier in, neem contact met ons op via +32 3 376 02 30 of stuur een e-mail naar info@maestechnieken.be. Wij helpen u graag verder!

 

Anderen bekeken ook:

Mobiele airco installeren Antwerpen | Airco-installateur Antwerpen

klanten aan het woord