Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Mobiele airco installeren Antwerpen
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Mobiele airco installeren in regio Antwerpen

Wilt u uw mobiele airco laten installeren door een specialist in regio Antwerpen? Wilt u genieten van een heerlijke temperatuur in huis? Wij van Maes Technieken bieden u wat u nodig heeft. Wil u zelf liever niet klungelen met het installeren van uw mobiele airco in reigo Puurs? Of heeft u niet de juiste apparatuur in huis om dit zelf te doen? Dat is geen probleem! Onze vakmensen uit Puurs installeren uw mobiele airco professioneel, voordelig en snel. Voor het installeren heeft u namelijk enige kennis nodig. Wij begrijpen dat u dit liever aan een echte expert uitbesteedt. Bel ons vandaag nog voor advies op maat, maak een afspraak of vraag ons naar onze overige diensten!

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Wilt u meer weten over het installeren van een mobiele airco in Antwerpen?

Om te beginnen is het goed om te weten wat een mobiele airco is. Zoals het woord mobiel al aangeeft, is het een airco die gemakkelijk te verplaatsen is. Zet de mobiele airco in de juiste ruimte, stop de stekker in het stopcontact en geniet van verkoeling! Zo hoeft u dus niet voor elke ruimte een aparte airco aan te schaffen. Dit is niet het enige voordeel. De mobiele airco is ook nog eens goedkoper. Is een mobiele airco waar u naar op zoek bent? Wij helpen u graag met het installeren van uw mobiele airco in Antwerpen of Puurs. Daarnaast schakelt u ons ook in het voor het onderhoud van uw mobiele airco.

hygienische airco

Reken op onze hulp

Wilt u meer informatie over onze diensten voor het installeren van een mobiele airco in Puurs, Asse of Antwerpen? Wij bieden voor iedereen advies op maat aan. Wenst u toch liever een afspraak te maken bij ons als uw airco-installateur uit Puurs? Wij zijn te bereiken via +32 3 376 02 30. In het weekend staan wij in noodgevallen voor u klaar. Wilt u een offerte aanvragen? Dat kan via info@maestechnieken.be of via het contactformulier op onze website.

Anderen bekeken ook:

Airco-installateur Puurs | Mobiele airco onderhoud Antwerpen

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord