Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Koeltechnieken onderhoud Antwerpen
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Koeltechnieken van onderhoud voorzien in regio Antwerpen

Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in koeltechnieken en onderhoud in regio Antwerpen. Om het maximale uit uw koeltechnieken te halen, is onderhoud van groot belang. Door vakkundig onderhoud blijft bijvoorbeeld uw koeling of ijsblokjesmachine optimaal presteren. Wanneer is uw koelsysteem toe aan onderhoud of een controle? Is het mogelijk om het onderhoud zelf uit te voeren? Dit zijn vragen die wij als ervaren specialisten graag van u overnemen. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw koeltechnieken in Antwerpen? Met ons onderhoudscontract op maat verzorgen wij al uw koeltechnieken. Ontlast uzelf en geef het onderhoud uit handen!

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Koeltechnieken van onderhoud laten voorzien in regio Antwerpen, kies voor onze specialisten!

Als ervaren specialisten weten wij wat uw vries- en koelcel, rek, ijsblokjesmachine of koelgroep nodig heeft. U kiest bij ons voor een snelle levering. Al onze producten worden namelijk binnen vijf werkdagen geleverd. Ook heeft Meas Technieken een eigen installatie- en herstellingsdienst. Wij hebben alles onder één dak! We leveren diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Hierbij staan wij voor kwaliteit, professionaliteit en de beste service. Wist u dat wij een garantieduur van een jaar en voor sommige producten zelfs twee jaar hanteren? Hoe fijn is dat? Wacht niet langer en laat uw koeltechnieken onderhouden door onze ervaren specialisten in Antwerpen!

hygienische airco

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Wij kijken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies. Liever meteen een afspraak maken voor het onderhoud van uw koeltechnieken in Antwerpen? Dat is geen enkel probleem. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar info@maestechnieken.be. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via +32 3 376 02 30. Wij helpen u graag met een passende oplossing voor uw onderhoud. Liever langskomen bij ons op locatie in Puurs? Geen probleem, wij verwelkomen u graag!

Anderen bekeken ook:

Warmtepomp installeren Puurs | Warmtepomp onderhoud Puurs

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord