Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Koeling specialist Grimbergen
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Koeling bij een specialist in regio Grimbergen

Indien u op zoek bent naar koeling bij een specialist in de regio rond Grimbergen en Meise, kunt u bij ons bedrijf terecht. Wij zorgen voor koeloplossingen voor bedrijven in heel Antwerpen. Dankzij onze service, beschikken we over een lange lijst van tevreden klanten. Wordt u de volgende? Lees dan zeker verder en ontdek waarom u voor ons moet kiezen.

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Koeling van een specialist voor uw horecazaak in regio Grimbergen en Meise

Als specialist in koeling zorgen we oplossingen op maat voor uw horecazaak in regio Grimbergen en Meise. We beschikken over allerlei koeltechnieken. Zo kunnen we vries- en koelcellen, koeltogen, rekken en ijsblokmachines installeren. Bent u niet helemaal zeker welke apparaten het meest aansluiten bij uw noden? Of twjifelt u over het aantal machines dat u wilt laten installeren? Wij helpen u met professioneel advies. Naast het installeren van koeltechnieken, nemen we ook de nazorg voor onze rekening. Zo kunnen we kapotte installaties snel en professioneel herstellen en voorzien we ook onderhoud. Naast koeltechnieken kunnen we bijvoorbeeld een lucht-luchtwarmtepomp bij u installeren.

hygienische airco

Neem contact op met ons voor een op maat gemaakte oplossing

Laat u de installatie van koeling graag in handen van een specialist in regio Grimbergen of Meise? Reken dan op Maes Technieken uit Puurs. Wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan via het e-mailadres info@maestechnieken.be. U kunt ons ook telefonisch bereiken tussen maandag en vrijdag vanaf 8:00 uur tot en met 18:00 uur via het nummer +32 3 376 02 30. In het weekend zijn we voor noodgevallen ook telefonisch beschikbaar.

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord