Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Koeling specialist Asse
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Koeling bij een specialist in regio Asse

Bent u geïnteresseerd in koeling bij een specialist in regio Asse? Dan bent u bij Maes Technieken uit Puurs op de juiste plek beland. Als specialist in koeling installeren wij verschillende oplossingen voor bedrijven in Asse en omgeving. Ontdek op welke manieren onze specialist u van dienst kunnen zijn.

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Koeling op maat bij een specialist in regio Asse

Wilt u een eigen horecazaak oprichten? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u voldoende koelmogelijkheden laat installeren. Daarvoor kunt u Maes Technieken inschakelen. Wij installeren koeltechnieken, waaronder ijskasten, vriescellen, ijsblokmachines en koelrekken. Zo kunt u heerlijke drankjes altijd koel serveren aan uw gasten. Daarnaast schakelt u ons bedrijf uit Puurs ook in voor het onderhoud aan uw systemen. Op deze manier blijven al uw machines en apparaturen steeds naar behoren werken. Wilt uw klanten nog meer verwennen op warme zomerdagen? Dan kunt u door ons ook airco laten plaatsen.

hygienische airco

Vraag uw offerte op maat aan

Wilt u koeling laten installeren door een specialist in regio Asse? Wij zorgen voor een oplossing op maat. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Zit u met vragen over onze service of over onze producten? Wij helpen u maar al te graag verder. U bereikt ons via het contactformulier, via het nummer +32 3 376 02 30  of via het e-mailadres info@maestechnieken.be.

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord