Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Airco’s onderhoud Puurs
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Airco’s en onderhoud in Puurs

Voor diverse soorten airco’s en het onderhoud ervan in de provincie Antwerpen kunt u terecht bij Maes Technieken in Puurs. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van uw airco. Daarnaast geven wij u graag advies en herstellen wij uw airco. Net zoals bij andere apparaten in huis, heeft uw airco een controle of opfrisbeurt nodig. Haal het beste uit uw airco door hem regelmatig te laten controleren, bijvullen en reinigen. Onderhoud zorgt ervoor dat de lucht in uw huis in regio Antwerpen gezond blijft en dat de airco weinig geluid maakt, waardoor u de airco’s een duurzaam leven geeft. Wacht niet langer en kies voor het beste onderhoud van uw airco’s door onze specialisten in de omgeving van Puurs!

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Hebben uw airco’s onderhoud nodig in Puurs en omstreken?

Helaas ontkomt u er niet aan. Airco’s hebben onderhoud nodig en dat kunnen wij voorzien in regio Puurs en Antwerpen. Het onderhouden van uw airco is belangrijk voor een goede en gezonde lucht in huis. De airco neemt bijvoorbeeld stof, kleine insecten en bacteriën op vanuit de lucht. Deze komen terecht in de filter van de airco. Wanneer de filter verstopt raakt, verspreidt de airco vervelende geurtjes en koelt deze minder. Daarnaast is het bijvullen van de airco erg belangrijk. Voor het koelen worden onder andere gasvormige stoffen zoals koelstof gebruikt. Deze moet regelmatig bijgevuld worden. Schakel onze professionals in voor het onderhoud van uw airco’s in regio Puurs en Antwerpen. Heeft u nog geen systeem en wilt u graag een mobiele airco laten installeren?

hygienische airco

Duurzaamheid en gezondheid

Wilt u zo lang mogelijk gebruik blijven maken van uw airco? Voldoende onderhoud is hiervoor essentieel en bovendien voorkomt het hoge energiekosten. Met het vakkundige onderhoud van uw airco’s door onze specialisten in Puurs en Antwerpen, voorkomt u de verspreiding van schimmels en bacteriën. We geven u overigens ook graag professioneel advies, zodat uw systeem zo lang mogelijk naar behoren werkt.

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

Bel ons voor onderhoud op maat

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud van uw airco’s in Antwerpen van onze airco-installateur? Onze specialisten staan graag voor u klaar, of dat nu in Antwerpen of bijvoorbeeld Grimbergen is. Als Panasonic-dealer geven wij maar liefst vijf jaar garantie! Stel uw vraag snel en eenvoudig via ons contactformulier of via e-mail. Ons e-mailadres is info@maestechnieken.be. Wilt u liever telefonisch contact? U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken via +32 3 376 02 30. Langskomen op onze locatie in Puurs is uiteraard ook mogelijk.

klanten aan het woord