Ontdek onze nieuwe website!

Ma-Vr: 08:00 - 18:00

Zaterdag en zondag zijn we te bereiken voor noodgevallen

Panasonic dealer

5 jaar garantie

Bezoek onze showroom op afspraak

Home » Airco laten plaatsen Grimbergen
Verkoop, onderhoud & herstel
Eigen installatieservice
Minimaal 1 jaar garantie

Airco laten plaatsen in Grimbergen

Wilt u een airco laten plaatsen in de regio rond Grimbergen en Meise? Wij staan voor u klaar! Maes Technieken uit Puurs is een specialist in airconditioning, koeltechnieken en warmtepompen. Wij zorgen voor oplossingen op maat in particuliere woningen, maar ook in bedrijfspanden of overheidsgebouwen.

Bent u opzoek naar professioneel advies?

Bel of mail ons!

Waarom zou u door ons airco laten plaatsen in Grimbergen of Meise?

Een gezond binnenklimaat is belangrijk, zowel in uw eigen huis als op de werkvloer. Zo wilt u vast goed kunnen slapen op warme zomernachten en wilt u ook dat uw werknemers niet te veel last ondervinden van de warmte. Indien u beslist om airco te laten plaatsen in regio Meise of Grimbergen door onze specialist, bent u zeker van topservice. We werken met het gekende merk Panasonic, dat enkel de beste kwaliteit levert. We zijn echter niet enkel actief als airco-installateur. Zo rekent u ook op ons voor onderhoud aan uw airco. Regelmatig onderhoud is belangrijk indien u uw systeem in goede conditie wilt houden. Er kunnen immers snel bacteriën of vuiligheid ophopen in uw systeem, wat de kwaliteit beïnvloedt. Gaat er iets kapot? Wij voorzien ook professionele herstellingen!

hygienische airco

Laat het plaatsen aan ons bedrijf over

Wilt u kunnen genieten van een koel binnenklimaat? Kies er dan voor om het plaatsen van uw airco in Grimbergen of Meise overte laten aan ons bedrijf uit Puurs! Contacteer ons via het e-mailadres info@maestechnieken.be, via het nummer +32 3 376 02 30 of via het contactformulier. Wij bezorgen u met plezier een vrijblijvende offerte op maat zodat u op voorhand weet wat u betaalt.

Onze Diensten

Professioneel advies

Op zoek naar een kwalitatief systeem voor koelen en warmen bij jou thuis? Laat ons je helpen en begeleiden naar de beste oplossing.

Onderhoud

Airconditioningsystemen vereisen deskundig onderhoud om goed te functioneren tegen het beste energieverbruik.

Herstellingen

Wij bieden een volledig assortiment aan reparatie en onderhoud van airconditioning systemen, warmtepompen en split systemen.

klanten aan het woord